Dimecres, 6 de setembre de 2017

 79,8

De vegades ens estranyem del valor que surt a la bàscula perquè pensem que ens hem portat bé i no hem menjat gaire, o que els nostres àpats han sigut poc calòrics… La fotodieta ens permet fer una reflexió més aproximada a la realitat.

Això és el que em va passar ahir. Vaig sopar en un restaurant, i jo pensava que havia fet una tria responsable. Però aquest matí la bàscula m’ha fet veure que potser no havia estat així. I sí, analitzant els plats que vaig menjar per sopar, veig que potser tenien un excés d’hidrats de carboni per a l’últim àpat del dia.

Esmorzar. Dues torrades de pa de motllo integral amb oli i Herbamare, un got de llet de civada i un te negre chai amb un núvol de llet de civada.

Dinar: Amanida amb sardinetes. Hi he posat mesclum d’anciams, alvocat, ceba tendra, raves i tomàquets xerri. Aquests tipus d’amanides, a part de ser molt vistoses, és un dels meus plats preferits.

De postres, una nectarina.

Berenar. Un plàtan.

Sopar: Pizza vegetal (albergínia, espàrrecs i xampinyons) amb formatge de cabra i orenga. L’aspecte no és gaire engrescador, però estava boníssima! Està feta amb la massa fina rectangular de Buitoni.




Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php